Excelsior

‘Als je de juiste toon vindt, is heel het leven muziek’

Beste Ellecommers,
Graag willen we bij u Sponsorkliks onder de aandacht brengen. Sponsorkliks is een simpele manier waarmee u Muziekvereniging Excelsior financieel kunt steunen, zonder dat het het u geld kost. Hoe mooi is dat!

Hoe werkt dit
Gaat u online iets bestellen zoals eten via Thuisbezorgd.nl of iets bij Bol.com,doe dit dan via de site (Sponsorkliks.nl)of app van Sponsorkliks.Selecteer de vereniging die u wilt steunen. Vul hiervoor Ellecom in in de ruimte waar gevraagd wordt welke club/vereniging u wilt steunen.

Omdat wij tot nu toe de enige vereniging uit ons dorp zijn zal alleen onze naam zichtbaar zijn en kunt u deze aanklikken. Komen er meer verenigingen bij dan is de keuze aan u. Selecteer vervolgens de webshop waar u iets wilt bestellen. U wordt dan naar de site van die webshop geleid en kunt normaal uw bestelling doen. Geen extra kosten voor u en wel een bijdrage aan de verenigingskas van Excelsior. En die kunnen we goed gebruiken.

Verschillende activiteiten waar we gelden mee genereren hebben geen doorgang kunnen vinden. Kosten zijn wel grotendeels doorgegaan waardoor de balans de verkeerde kant op gaat doorslaan. Helemaal als deze situatie nog langer blijft aanhouden zoals de verwachting is.

Kortom, geen extra kosten voor u maar wel steun aan Excelsior. 
Tip:Voeg de Sponsorkliks app toe aan uw startscherm zodat u er makkelijker aan denkt deze te gebruikenl. Overigens is aan de homepage van onze website, www.muziekvereniging-excelsior.nl, een button van Sponsorkliks toegevoegd. 

Namens leden en bestuur vast hartelijk dank.

Muziekvereniging Excelsior, de muziekvereniging voor Ellecom & De Steeg heeft vele gezichten. Dat komt door de vele verschillende activiteiten die we ondernemen. Soms leeft nog het traditionele beeld van de fanfare die op straat marcheert bij vrolijke en minder vrolijke gebeurtenissen. Dat doen we óók want Excelsior is graag betrokken in het dorp. Daarom zijn we bij alle belangrijke festiviteiten present.

Al 125 jaar
De vereniging bestond in 2018 maar liefst 125 jaar en dat geeft aan hoe de vereniging is verankerd in onze samenleving. We betrekken jeugd al jong bij het maken van muziek. Ouders weten dat kinderen die opgroeien met muziek over het algemeen goede leerlingen zijn omdat ze al vroeg in hun leven oefeningen doen, huiswerk maken en optreden met het orkest. Femke Tijenk is docent koper en dirigent van het opleidingsorkest.

De jeugd is dus een belangrijk onderdeel van onze vereniging; daarnaast is er een kleinschalige drumband, een dweilorkest en het fanfare orkest dat op dit moment wordt gedirigeerd door Mark Golub.

Meer weten?
Wil je meer weten van onze vereniging, hoe we bijvoorbeeld prachtig musiceren tijdens concerten, hoe we jeugd opleiden, als drumband oefenen en wat dweilen precies inhoudt? Kijk dan op onze website of onze agenda voor de komende periode.

Wil je ook bij Excelsior muziek maken, lees dan de flyer.

Donateur worden?
Donateurs zijn ook van harte welkom. Klik hier voor het formulier om je aan te melden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial