Sportvereniging EDS

Voetbalclub EDS | Vereniging voor Ellecom en De Steeg

Adres Eikenstraat 3A, 6955 JB Ellecom
Telefoon 0313 421 323

Samen op weg naar een vitaal sportpark
Schreven we eerder van plannen en ambities, nu gaan we bouwen! SC EDS wil graag als open club voor alle inwoners van Ellecom en De Steeg, de plek zijn om dicht bij huis te kunnen sporten en bewegen. Wat gaan we doen?
Een aantal jaar geleden zijn we gestart met een visie en een ambitie, een open club op een vitaal sportpark aan de Eikenstraat. Na de realisatie van het kunstgrasveld gaan we nu verder met bouwen. In nauwe samenwerking met de gemeente Rheden en Fletcher Hotel Avegoor hebben we subsidie aangevraagd bij de provincie om een open club te vormen in een vitale omgeving. Financiering, co-financiering, plannen, handtekeningen en veel tijd, maar het is gelukt, de subsidie is toegekend.

Wat betekent dat concreet?
De komende tijd gaan we bouwen aan meer sportmogelijkheden en een fijn clubhuis. De bouw kent drie fases.
– We starten met het clubgebouw waar we een aantal zaken gaan aanpassen. Het wordt beter bruikbaar door meer mogelijkheden te bieden en het wordt gewoon gezelliger.
– Daarnaast zijn we al gestart met de renovatie van de tennisbaan, samen met Fletcher Avegoor. De tennisbaan wordt straks ook zichtbaar vanaf het fietspad en is een eerste wapenfeit van het vitale sportpark. Er komt een blauw – groene coating op het veld en dan kunnen we de baan op. Er volgt snel huis aan huis meer informatie hierover. In april 2020 is het streven een jeu de boules baan en een groot terras rond het clubhuis te hebben!
– En fase drie is afhankelijk qua timing van de gemeente en Green (eigenaar van de hal), dan wordt het trainingsveld, de parkeervoorziening en de padelbaan aangelegd. Wat ons betreft kan het niet snel genoeg.

Wilt u meer weten, heeft u suggesties, wilt u hulp aanbieden: SC EDS, Roel Roelfzema tel.nr. 06 438 73 326.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial