Ton Jansen krijgt lintje

De heer Jansen heeft zich vanaf het moment dat hij lid werd van muziekvereniging Excelsior in 1987, ingezet als vrijwilliger voor de vereniging en doet dit nog steeds. Hij is altijd bereid tot het verlenen van hand- en spandiensten bij welke activiteit dan ook. De heer Jansen zet zich altijd met hart en ziel in en verwacht dit ook van anderen.

De rode draad door zijn actieve leven is dat hij bij elke club waarvoor hij zich aanmeldde, ook direct taken op zich nam. Als vrijwilliger, maar ook als bestuurslid. Mede dankzij de inzet van de heer Jansen is het Sinterklaasfeest in Ellecom uitgegroeid tot een geweldig feest dat niet meer weg te denken is.Ook in de vereniging Culturele Evenementen Ellecom heeft hij een groot aandeel en staat hij bekend als iemand waar je altijd op kunt rekenen.

De heer Jansen voelt zich nauw betrokken bij de Oranjevereniging in Ellecom en is een actief bestuurslid met tomeloze inzet. Hij heeft hiermee bijgedragen aan het dorp Ellecom zoals het nu is. De Bowlsvereniging De Hangmat kenmerkt hem als een sociale en behulpzame sportvriend met aandacht voor iedereen.   

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial