Kinderkleding-en speelgoedbeurs

Twee keer per jaar wordt de kinderkleding-en speelgoedbeurs georganiseerd.

Al sinds 1988
De kinderkledingbeurs bestaat al sinds 1988 en wordt gerund door vrijwilligers uit Ellecom, veelal moeders van basisschoolleerlingen. Een gezellige grote groep met veel vrijwilligers.

In het voor- en najaar organiseren we de beurs waar tweedehands kinderkleding en speelgoed wordt ingebracht en verkocht. Kinderkleding vanaf maat 80 t/m 176. We werken met circa 80 verkoopnummers en de laatste editie werden deze allemaal benut. De beurs wordt altijd druk bezocht door mensen uit de wijde omtrek van Ellecom. 

Hoe werkt het?
Degene die kinderkleding of speelgoed inbrengen prijzen de kleding volgens onze toegestuurde richtlijnen en brengen deze op vrijdagavond in bij de beurs die altijd georganiseerd wordt in Nieuw Bergstein. Dan gaan alle vrijwilligers ermee aan de slag om alle maten te sorteren en kleding aantrekkelijk uit te stallen, meestal tot in de late uurtjes om op zaterdag van 10 tot 13 open te kunnen gaan met een aantrekkelijke beurs!

Opbrengst ook voor goed doel
De opbrengst gaat naar de inbrengers, maar een gedeelte van de opbrengst gaat ook iedere beurs naar een goed doel. Zo hebben we de afgelopen jaren al mooie bedragen kunnen schenken aan o.a. het jeugdorkest van Excelsior, een wipkip kunnen doneren in de speeltuin van Natuurmonumenten op de Lappendeken, maar ook aan verschillende ontwikkelingsprojecten in het buitenland waarvan wij weten dat het geld direct ingezet wordt voor de kinderen.

Voor meer informatie en verkoopnummers kunt u een mail sturen aan kledingbeursellecom@hotmail.com. We zijn ook te volgen via Facebook www.facebook.com/kledingbeursellecom

Graag tot ziens!
Vriendelijke groet, ook namens alle vrijwilligers, Ruth Frederiks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial