Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zilveren Zondag | RIQQ

9 februari 2020 14:30 16:00

Stilteconcert

Met zanger Henk Gunneman en pianist Frank Verhoef9 februari 2020 Starttijd: 14:30Locatie: Dorpshuis Rheden Stilteconcert

Afbeelding behorende bij Stilteconcert

Samen met zanger (tenor) Henk Gunneman verzorgt pianist Frank Verhoef Stilteconcerten – een speciaal samengesteld programma van yoga en muziek die ontspanning brengt met behulp van de stem, keyboards en percussie, klankschalen.
In het programma wordt je meegevoerd in ontspanning gedragen door mooie klanken en geleide meditatie.

Frank Verhoef (1958) studeerde piano lichte muziek met aantekening klassiek en ensembleleiding op Codarts Rotterdam en is tevens gediplomeerd yoga- en meditatiedocent.
Henk Gunneman studeerde zang en piano aan het Conservatorium te Groningen.

Praktische informatie
Aanvang: 14:30 uur (inloop vanaf 14:00 uur)
Entree: € 6,- (incl. een consumptie)
Locatie: Dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3, Rheden

De Zilveren Zondagen
Afgelopen voorjaar startte in de gemeente een nieuw cultureel initiatief: de Zilveren Zondag. Op de tweede zondag van de maand organiseren een aantal partners uit de gemeente een inspirerende middag voor ouderen: een film, een lezing of een voorstelling op basis van ontmoeting, meedoen, kennisuitwisseling en verdieping. De sprekers zijn bekendere auteurs of mensen uit de regio die boeiend kunnen vertellen over kunst & cultuur, over een historisch onderwerp of over een ambacht bijvoorbeeld. Cultureel aanbod in de breedste zin van het woord dus.

Kom samen genieten van Kunst en Cultuur in de gemeente Rheden tijdens de Zilveren Zondag!
Kent u iemand in uw omgeving die geniet van een inspirerende middag, maar het lastig vindt het zelf te organiseren, neem hem of haar dan mee naar één van de Zilveren Zondag-activiteiten.
Wij zorgen ervoor dat deze activiteiten goed toegankelijk zijn.

Toegankelijkheid en vervoer
De locaties zijn toegankelijk voor minder validen. Mocht u hier specifieke vragen over hebben, neem dan contact met ons op.
Vervoer kan worden geregeld via AVAN. Kijk hiervoor op de website: www.avan-vervoer.nl of bel 0900 – 734 46 82.
Ook kunt u de PLUSBUS gebruiken. Kijk hiervoor op de website: www.plusbusrhedenrozendaal.nl of bel de Plusbus op ma. t/m vrij. tussen 9.30 – 11.30 uur op 026-3707071.
Mocht vervoer toch nog een probleem zijn, neem dan contact met ons op en wij denken mee. Mail ons via info@zilverenzondag.nl of bel op werkdagen Cultuurbedrijf RIQQ op 0313-415603.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial