Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tour de Nostalgie,  Cantado zingt in Ellecom

25 september 2022 15:00

Tour de Nostalgie,  Cantado zingt in Ellecom

 

Op zondag 25 september vindt er een bijzonder concert plaatst in de Dorpskerk in Ellecom.

Het is het afsluitende concert van een reeks van vier concertjes waarin de vier dochters van  Dominee Adolfsen een nostalgische toer maken langs de kerken waar hun vader heeft gepreekt en waar zij bij het kerkje woonden met hun gezin met vier broers en vier dochters. Tussen 1970  en 1979 woonde het gezin Adolfsen in Ellecom zowel links als rechts van de kerk in Mon Repos en in de boerderij die pastorie werd.

Goede herinneringen waarin samen muziek maken een belangrijke rol speelde willen ze graag met het publiek delen.

Naast liederen van Henry Purcell, wiens liederen vaak met het gezin rondom de piano gezongen werden, brengen ze ook andere liederen ten gehore.

Tijdens dit laatste, afsluitende concert van de reeks, waarin Jonneke Adolfsen (mezzosopraan), Ine Adolfsen (sopraan), Elsbeth Adolfsen (mezzosopraan) en Paula Adolfsen (alt) met begeleiding van Merel Adolfsen op de piano, is er een gastoptreden van Mayn Kholem. Dit duo, bestaande uit Ella Visser (zang) en Lenie Adolfsen-Overeem (accordeon), brengt fascinerende Jiddische liederen ten gehore.

Het concert begint om drie uur. Na afloop is er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een drankje, waarbij een hapje wordt geserveerd.

Plaatsen kunt u reserveren via info@dorpskerkellecom.nl, bij Bakkerij Samberg te Ellecom en via 0313-416200. De kosten bedragen 10 Euro.

Gegevens

Datum:
25 september 2022
Tijd:
15:00
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial