Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RhedenCup-voetbaltoernooi bij SC EDS

21 augustus 2019 19:00

Rheden Cup 2019

1 gemeente, zeven teams, 1 poule, 1 lokale bokaal met grote oren

Vanaf woensdag 21 augustus is het weer Rheden Cup tijd. Alle voetbal verenigingen uit de gemeente Rheden strijden met hun eerste elftal voor de lokale bokaal met de grote oren. En voor het eerst in de historie in Ellecom bij SC EDS aan de Eikenstraat.

Klik op de link om het schema van de wedstrijden te zien.

Definitief schema Rheje Cup – Blad1 (1)

Aan de Eikenstraat zullen Veluwezoom, DVOV, VVO, SC Rheden, VV Dieren, Dierensche Boys en gastheer SC EDS strijden om de Rheden Cup 2019. De toernooi opzet is afgestemd  met de deelnemende clubs en is als voorbereiding opgenomen op het nieuwe seizoen. Het mooie is dat alle verenigingen met hun eerste elftal mee doen. En zo spelen zaterdag clubs tegen zondag clubs, derde klassers tegen vijfde klassers en dat maakt dit een uniek toernooi.

Zeven teams doen mee, alle wedstrijden duren 45 minuten en de wedstrijden worden gespeeld op woensdag tot en met vrijdag avond vanaf 19.00 (tot 22.00 uur)  en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Op zondag om 17.00 uur is de winnaar bekend en wordt de Rheden Cup 2019 uitgereikt.

Erik Hekkers, voorzitter SC EDS: “Vanuit EDS vinden wij het geweldig dat alle clubs het toernooi eens bij ons willen spelen. We hebben naar onze mening het mooiste veld van de hele gemeente Rheden, maar we hebben ook slechts één veld en twee kleedkamers. Mooi om te zien dat iedereen flexibel is en mee heeft gedacht. Top dus dat we in Ellecom – De Steeg gastheer kunnen zijn en we zijn trots op de groep vrijwilligers die dit dan vormgeeft. Ik zou zeggen, kom lekker allemaal op de fiets naar Ellecom en moedig je club aan, de toegang is gratis. ”

Nieuw is dat op woensdag avond de besturen ook met elkaar in gesprek gaan. Aan de bestuurstafel zullen de voorzitters een aantal thema’s  bespreken met elkaar die spelen bij de verenigingen. Vitale of open vereniging, ambitie en uitdaging, leden en vrijwilligers, kader. Diverse thema’s komen aan bod.

Kortom, Rheden Cup 2019, een mooi toernooi op en rond het veld.

Voor vragen en informatie: Henri van der Scheer 06- 20 58 87 60.

Gegevens

Datum:
21 augustus 2019
Tijd:
19:00
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial