Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paaschallenge Ellecom, 3 en 4 april

3 april 2021 08:00 4 april 2021 17:00

Beste Ellecommers,

In het paasweekend organiseren wij een PaasChallenge in Ellecom. Een speurtocht met QR-codes. Weer eens iets anders! We nodigen jullie van harte uit om mee te doen.

Je loopt door de straten van Jeruzalem (Ellecom) op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen. Daar vind je puzzels, vragen en opdrachten rond de thema’s liefde, macht, vrijheid en spiritualiteit. Je zit midden in het verhaal van Pasen! Ga het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je speelt een ‘tegenstander’ van Jezus. Je weet alleen niet welke rol je hebt en moet dit aan het eind van de tocht raden.

Vanwege Corona loop je de tocht met je eigen huishouden of met een tweetal uit verschillende huishoudens. Wij zorgen er voor dat niemand tegelijkertijd start. De starttijd gaat in overleg.

De PaasChallenge is geschikt voor iedereen, maar speciaal gemaakt voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar. Het spel is goed te spelen, ook zonder voorkennis van het paasverhaal. Het spel kan gespeeld worden op zaterdag 3 of zondag 4 april en duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.

Wil je je opgeven of heb je vragen, ons emailadres is paaschallengeellecom@gmail.com

Je kunt ook bellen of appen met 06-33045359 of 06-34984816. Opgeven kan t/m 31 maart.

We hebben toestemming van gemeente Rheden.

Caroline Koers en Lieke in ’t Veld

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial