Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kunst en eieren op Landgoed Avegoor

13 april 2019 10:00 - 17:00

Kunst en eieren op Landgoed Avegoor te Ellecom

Op 13 en 14 april 2019 organiseren wij voor de eerste keer een kunst en eierenmarkt in de zaal van Fletcher Landgoed Hotel Avegoor
Zutphensestraatweg 2 6955 AG Ellecom


Prachtige kunst, aquarel, olieverfschilderijen, portretten, etsen, houtsculpturen, beelden van brons en keramiek, sieraden en vele anderen.

Maar natuurlijk ook het geen waar “Reurei” bekent om staat de kunst op eieren.

Kunstenaars uit heel Nederland, België en de Oekraïne laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen een hetzelfde. Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van een prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van deze markt meer dan de moeite waard.

Wat u beslist moet zien zijn de prachtige Pysanky eieren van Loeba en Hanja Rozak uit de Oekraïne, de eieren met bloemenkinderen van Mirjam ter Haar uit Brummen. De  Airblowschilderijen van Ellen Moorman of de Dry brush schilderijen van Hilda Haselberg,

Kom op zaterdag13 en zondag 14 april 2019 naar Fletcher Landgoed Hotel Avegoor
Zutphensestraatweg 2 6955 AG Ellecom voor de prachtige kunst kunstige eieren, Paas decoratie , Paas lekkernij of gewoon voor de gezelligheid.

De markt is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.

Entree € 3,50

Kinderen tot 12 gratis

U bent van harte welkom.

www.reurei.nl

https://www.facebook.com/reurei/

 

Info: Dini Eggink

06-54353728

dini@reurei. Com

Gegevens

Datum:
13 april 2019
Tijd:
10:00 - 17:00
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial