Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kleinkoor Vocare zingt “July in her eyes”

2 juli 2023 15:00 - 17:00

€10
‘Kleinkoor Vocare is een gemengd koor van 20 enthousiaste ervaren zangers uit Arnhem en omgeving, dat graag a capella zingt. Tijdens dit concert zingen we een afwisselend programma van klassieke en moderne componisten in verschillende talen.
 
De zomer is begonnen “July in her eyes”… Met onze warme klanken hopen wij u alvast een voorproefje van de zomer te bieden.
 
Wij zingen over een betere wereld, honing zoekende bijen, dromen, moederliefde, avondstemming en veel meer. We verheugen ons erop dit voor u te mogen zingen.
 
Laat u verrassen door de steeds weer wisselende klanken en harmonieën
 
Misschien gaat u na afloop wel naar huis met “July in her eyes”
 
Dirigent Henk Gunneman studeerde zang en piano aan het conservatorium in Groningen. Hij vervolgde zijn opleiding in Engeland bij Nigel Rogers en later aan de ‘BrittenPears School for Advanced Musical Studies’ te Aldeburgh. Hij is vaste ensemblezanger van The Amsterdam Baroque Choir onder leiding van Ton Koopman. Henk wordt als solist veel gevraagd voor oratorium-concerten en zingt regelmatig bij het Nederlands Kamerkoor en Consensus Vocalis. Naast zijn zangpraktijk dirigeert Henk diverse ensembles, waaronder Kleinkoor Vocare vanaf de oprichting in 2010.
 
Kaarten zijn te verkrijgen via www.vocare.nl en voor aanvang van het concert bij de dorpskerk. Gaarne gepast geld meenemen.’ 

Gegevens

Datum:
2 juli 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€10
Site:
http://www.vocare.nl/

Locatie

Dorpskerk
Friedhof
Ellecom,
+ Google Maps
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial