Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afgelast ivm coronavirus Kinderkleding- en speelgoedbeurs | Dorpshuis

28 maart 2020 08:00 17:00

Wat: Voorjaars Kinderkleding en Speelgoed beurs Ellecom
Wanneer: 28 maart van  10-12 uur Waar: Dorpshuis Nieuw Bergstein (Montessori school) Binnenweg 40a Ellecom 

Ook deze lente organiseert een grote groep dames (moeders) uit Ellecom de ‘Voorjaars (tweedehands) Kinderkleding- en Speelgoed beurs’ in Ellecom. 

Waar heel Ellecom en omstreken de lente en zomer garderobe van hun kinderen aan kan vullen voor kleine prijsjes.  Of terecht kan voor mooi tweedehands binnen en buiten speelgoed. Daarnaast ben je van harte welkom om je eigen speelgoed en kinderkleding te verkopen. Neem dan contact op met: kledingbeursellecom@hotmail.com. We verkopen kleding al vanaf maatje 80! 

Een deel van de opbrengst gaat elk half jaar naar een goed doel. De ene keer naar een lokaal doel de andere keer naar een internationaal doel. Afgelopen beurs hadden we een recordomzet en werd ‘de Speelstoet’ Dieren blij gemaakt met een cheque ter waarde van 750 euro. Bij de Speelstoet mogen kinderen drie keer per jaar speelgoed uitzoeken. Dit is speciaal voor kinderen uit minder bedeelde gezinnen. Het is een speelgoedwinkel ‘zonder kassa’. Daarnaast is er een geldbedrag opzij gezet om deze zomer het schoolplein van de Montessori school in Ellecom met leuke (Montessori) spellen te beschilderen. Hiervoor wordt nu een plan ontwikkeld i.s.m. de school. 

Deze goede doelen worden elke keer door de moeders zelf uitgekozen. 3 oktober is er weer een beurs, maar dan met najaars- en winterkleding. Zet alvast in je agenda!
Tot 28 maart! Hartelijke groet, namens alle beursdames

Zelf speelgoed en kleding inbrengen? Graag! (maat 80 t/m 176) Stuur een mail naar: kledingbeursellecom@hotmail.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial