Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Info-avond over warmtepompen Wg EEN

8 november 2023 20:00 - 21:45

Gemeente Rheden organiseert samen met Rijn IJssel Energiediensten en Rhedens Dorpsbelang een informatieavond over energie besparen en het verduurzamen van koopwoningen.

De informatieavond is op woensdagavond 8 november van 20.00 tot 21.45 uur in het DorpshuisMeester B. van Leeuwenplein 3, 6991 EW RHEDEN  en is bedoeld voor alle inwoners met een koopwoning uit Ellecom.

Veel inwoners vragen zich af hoe ze hun energierekening kunnen verlagen en wat er allemaal komt kijken bij het duurzamer maken van hun woning. Daarbij is ook de hybride warmtepomp veelvuldig in het nieuws, zowel positief als negatief. Daar komt bij dat de regering besloten heeft dat vanaf 2026 iedereen bij vervanging van de CV-ketel een hybride warmtepomp moet aanschaffen.

Dit roept bij veel mensen vragen op. Is het voor mij interessant om nu al over te stappen op een hybride warmtepomp? Waar moet ik precies op letten bij de aanschaf.  Kan ik ook energie besparen zonder grote investeringen?

Energieadviseur Frank Heesen van Rijn en IJssel Energiediensten geeft antwoord op al deze vragen, zodat u meer inzicht krijgt en een goede beslissing kunt nemen over welke maatregelen voor uw woning nodig zijn. Ook vertelt hij hoe u nu al aan de slag kunt gaan met energie besparen door kleine maatregelen te treffen.

Wilt u meer weten of zich aanmelden voor deze informatieavond?

Klik op de link:

https://www.watisjouwrheden.nl/actueel/nieuws/informatieavond-in-rheden-energie-besparen-en-woning-verduurzamen-op-8-november-2023/

 

Gegevens

Datum:
8 november 2023
Tijd:
20:00 - 21:45
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial