Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ellecomse boekenmiddag

8 maart 2020 13:00 17:00

Boekenmiddag Ellecom
Op zondagmiddag 8 maart vindt de eerste Ellecomse boekenmiddag plaats in het dorpshuis aan de Binnenweg 40a (ook Anne Frankschool).

Ellecom herbergt een verrassend grote en diverse groep schrijvers. Geschiedschrijvers, dichters, sprookjesvertellers, romanciers, thrillerschrijvers, columnisten, theologen, filosofen, koks, tuiniers, fotografen. Allen publiceerden een boek.
Op 8 maart tonen zij hun werk en dragen er elk uur een stukje uit voor.

Speciale aandacht verdient de erfgoed tafel. Hierop is het werk in te zien van overleden Ellecomse schrijvers, waaronder Elisabeth Keesing die onder meer het boekenweekgeschenk van 1960 schreef. Dit boekenweekgeschenk wordt gratis verloot onder alle bezoekers van de boekenmiddag.

Er zijn niet alleen schrijvers. Lokale leesclubs vertellen over de boeken die zij lazen en geven tips over het organiseren van leesclubs.
De Readshop uit Dieren is aanwezig met haar assortiment aan streekboeken.
Ook is er een tweedehands boeken ruiltafel. Neem een boek mee en ruil deze voor een ander boek.

Kom kijken naar, neuzen in en praten over boeken. Wandel binnen op zondagmiddag 8 maart tussen 14:00 en 17:00 uur in het dorpshuis te Ellecom aan de Binnenweg 40a (ook Anne Frankschool).


Ben je ook een schrijver, of hou je je op een andere wijze bezig met boeken, meld je dan aan bij Susanna Kamminga (susanna@aandestamtafel.nl) of Tamara Onos (t.onos@arboadviesonos.nl).
Lees je graag? Zet 8 maart dan vast in je agenda.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial