Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Drie Broers Adolfsen | Dorpskerk

15 september 2019 00:00

Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom 

Het tweede weekend van september belooft een mooi weekend te worden met veel activiteiten in de Dorpkerk van Ellecom waarvan we u graag op de hoogte brengen.

Traditioneel is het tweede weekend van september Open Monumenten Weekend en zoals ieder jaar opent de Sint Nicolaaskerk in Ellecom haar deuren.
Op zaterdag 14 september is de kerk open van 11 tot 17.00 uur en op zondag 15 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Op zaterdagavond en op zondagmiddag zijn er bijzondere concerten waarover wij u graag wat meer vertellen.

Zaterdagavond 14 september om half acht brengen de drie Broers Adolfsen de voorstelling ‘Niet Zonder Ons’ ten gehore. Hierin bezingen en vertellen ze over het bijzondere leven van Ramses Shaffy, chansonnier, dichter, schrijver, Bagwan volger, alcoholist, belastingontduiker, vriend, zilveren penningdrager van de stad Amsterdam, hij heeft zich vele rollen toegeeigend en dat wordt schiterend vertolkt door de drie boers die van 1969 tot 1976 in de Pastorie naast het kerkje woonden met hun ouders, nog een broer en vier zussen.

Kaartjes kosten 10 Euro inclusief een drankje en zijn vooraf te reserveren via info@stbehouddorpskerk.nl  en anders voorafgaand aan de deur van het kerkje.

Op zondagmiddag viert Ellecomer Ad Meijers zijn 80ste verjaardag en heeft een prachtig concert georgansieerd ten behoeve van de Stichting Behoud Dorpskerk voor zijn verjaardagsgasten en mensen die het concert van pianiste Ksenia Kouzmenko en violiste Lisa Jacobs graag willen bijwonen.
Dit bekende duo zal een prachtig concert ten gehore brengen. Het openbare concert begint om half vier en de kaartjes kosten 7,50 Euro inclusief een drankje en zijn vooraf te reserveren via info@stbehouddorpskerk.nl of vooarfgaand aan de deur van de kerk.

 

 

 

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
00:00
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial