Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Derde van Van Zings | Dorpskerk

26 oktober 2019 20:00

Onder de titel: “De Derde van Van Zings” geeft Vocaal Ensemble Van Zings op zaterdagavond 26 oktober haar derde concert in de Sint Nicolaaskerk in Ellecom. Vocaal Ensemble van Zings is een klein ensemble uit Dieren waarvan de zangers uit de wijde omgeving komen. Tijdens de repetities zingen zij a capella. Bij dit concert krijgen ze ondersteuning van een aantal professionele muzikanten.

Het repertoire van Van Zings zou je opmerkelijk kunnen noemen. Ze zingen niet één specifieke stroming of componist, maar brengen graag een mix van klassieke stromingen ten gehore van zowel bekende als onbekende componisten.

Op 26 oktober staan stukken van onder andere Monteverdi, Buxtehude, Mozart, Beethoven en Hensel op het programma. Echt een historisch, maar levendig en intens programma op een prachtige historische plek.

 

Waar en wanneer wordt het concert gegeven?

Zaterdagavond 26 oktober 2019
St. Nicolaaskerk – De Friedhof – Ellecom

Aanvang: 20.00 uur
Entree:

  • 10 euro voorverkoop via de leden of via vanzIngs2019@gmail.com
  • 12 euro aan de deur
  • 5 euro kinderen en jongeren tot 16 jaar

Wie geeft het concert
Concert door Vocaal Ensemble Van Zings uit Dieren
O.l.v. Marjolein Berkvens

M.m.v. instrumentaal ensemble: Pauline Schenck, klavecimbel/orgel; Tara Kumar, cello; Kees Hilhorst en Femke van der Winkel, viool; Sabine Schijf, altviool.

Dirigent Marjolein Berkvens over deze avond: “Dit concert beloofd weer een echt lief en leed programma te worden waar wij met veel plezier en met hart en ziel mee bezig zijn. Graag delen we dit met het publiek. Wij heten u van harte welkom bij De Derde Van Zings!”

Gegevens

Datum:
26 oktober 2019
Tijd:
20:00
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial