Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Burendag op het dorpsplein

25 september 2021 10:30 18:00

Zaterdag 25 september Burendag op het plein.

Op het programma:
1. Themakringen
2. Sport en spel
3. Dorpsmaaltijd

De Culturele Commissie Ellecom CCE organiseert de grote lijnen van deze Burendag. Er is ruimte voor initiatieven, spelletjes, ontmoetingen. 

Tijd Wat is er te doen? Toelichting 
10.30 – 11.30 uur ‘Ellecom draait door’….! Doe mee met een van de twee themakringen over Duurzaamheid of Vrije tijd in Ellecom  De twee afzonderlijke themakringen krijgen inhoudelijk vorm door een aantal ervaringsdeskundigen (dorpsgenoten) die in gesprek met elkaar gaan o.l.v. een gespreksleider. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen, te luisteren en te reageren. We hopen dat u geïnspireerd naar huis gaat! 
15.00 uur Sport en spel op en rond het dorpsplein Als je zin hebt in een sportieve uitdaging of gewoon gezond wilt bewegen. Met de buren of alleen. Spontaan en toch georganiseerd. Badminton clinic, traditioneel gezellig volleyballen, magnifiek jeu de boules, verrassend flexibel draadjes-parcours, vrolijke blikken werpen. En ruimte genoeg voor andere ideeën! 
17.00 uur Eten op het dorpsplein Neem je eigen hapjes mee en organiseer de straat-bbq dit jaar samen op het dorpsplein. Sfeervol, samen en lekker. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial