Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRUT met voorstelling in Turnhal

2 september 2023 08:00 - 17:00

Productiehuis BRUT heeft in samenwerking met de IJsselbiënnale diverse optredens in de IJsselvallei georganiseerd, zo ook in de oude turnhal in Ellecom! De oude turnhal wordt deze zomer twee keer omgetoverd tot een podium waar optredens van Ischa den Blanken, XILLAN, fusus, LAVALU en Bastian Benjamin te zien zijn.

Ischa den Blanken en XILLAN

Op 29 juli kan je in de turnhal optredens van XILLAN en Ischa den Blanken bewonderen. XILLAN speelt hier ‘DRAAK IN EEN MANGOBOOM’, het coming of age verhaal van een Surinaamse jongen die ruw wakker wordt geschud uit een droom. Ischa draagt werken voor uit APORIA, poëtische audiowerken waarin filosofische thema’s op persoonlijke wijze worden onderzocht.

fusus x LAVALU en Bastian Benjamin

Op 2 september vinden componist en artiest LAVALU en multi-instrumentalisten fusus elkaar speciaal voor de IJsselbiënnale op het snijvlak van pop, elektronische muziek, klassiek piano en slagwerk. Deze combinatie van artiesten vindt enerzijds overlap in het (neo) klassieke en brengt tegelijkertijd pop en elektronische muziek samen. Dit uit zich in een uitdagend live concert van niveau en is zowel ingetogen als dansbaar.

Daarnaast betreedt Bastian Benjamin deze middag het podium met een blend van contrasterende elementen, zware bassen en organische texturen. Vol enthousiasme staat hij achter de decks, de energie spat eraf als tijdens zijn genre-bending sets!

Tickets zijn te koop via de website van de IJsselbiënnale.

Gegevens

Datum:
2 september 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial