Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekpresentatie en meer

3 februari 2019 15:00 - 17:00

Gratis

 

 

 

 

 

Lees hier het Programma

Ellecomse schrijft thriller over de Havikerwaard
Zondagmiddag 3 februari vindt in De Boecop in de Steeg de boekpresentatie plaats van de psychologische thriller Onder Invloed, geschreven door dorpsgenoot Tamara Onos. Het verhaal speelt zich af in ons woongebied.

Debuutthriller
Onder invloed is het thriller debuut van Tamara Onos en de eerste in een serie over Renske Nijland. Tijdens haar hardlooprondje door de Havikerwaard wordt Renske ingeschakeld bij een reanimatie. Wanneer het slachtoffer overlijdt, doet de politie het ongeval af als dood door dronkenschap. Door haar werk als expert gevaarlijke stoffen, vermoedt Renske echter dat er meer aan de hand is.

Boekpresentatie op 3 februari
De boekpresentatie van Onder Invloed vindt plaats op 3 februari in de Boecop in De Steeg. De lancering heeft de vorm van een mini-symposium met inspirerende sprekers, waaronder dorpsgenoten Mathilde Stuiver en Peter Verhoeff. Naderhand is er een markt rondom de thema’s uit het boek. Ook de kunst van Ellecomse beeldend kunstenaar Marco Arwert zal hierbij te zien zijn. Hij ontwierp de cover van het boek.

De presentatie start om 15:00 uur, eindigt rond 17:00 uur en is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden. In verband met de catering wordt aanmelden gewaardeerd. Dit kan via de facebook van Uitgeverij LetterRijn, via info@LetterRijn.nl of direct bij Tamara Onos (t.onos@arboadviesonos.nl).

Het programma van de middag is te vinden op https://tamaraonos.nl/wp-content/uploads/2019/01/Programma-Boeklancering.pdf

Gegevens

Datum:
3 februari 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial