Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Adventsmarkt in de Dorpskerk

9 december 2023 14:30 - 17:00

Adventsmarkt Dorpskerk Ellecom

De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom organiseert op zaterdag 9 december tussen 14.30 en 17.00 uur een Adventsmarkt in de prachtige dorpskerk, die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een sfeervolle markt. Er worden mooie adventskransen, kerststukken, versieringen en lekkernijen verkocht. Er zijn verlotingen, er is muziek en voldoende gelegenheid om onder het genot van glühwein, koffie of thee rond te kijken of alleen maar te genieten.

Alles verzorgd door jonge en oudere dorpsgenoten. Kinderen van de Anne Frankschool hebben hard gewerkt om ook hun bijdrage te leveren en een flink aantal dames is druk bezig met het maken van prachtige advents/kerststukken. Er zijn muzikale optredens van een duo en een klein gelegenheidskoor is kerstliederen aan het instuderen.  Kortom de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Een bijdrage leveren kan nog tot vrijdagmiddag 8 december 15.30 uur. De kerk is dan open voor afgifte van spullen voor verkoop of verlotingHet duurt nog even maar een aantal dorpsgenoten is al druk bezig met het maken van kerstversieringen🎄voor de Adventsmarkt van 9 december aanstaande. De markt zelf is zaterdagmiddag tussen 14.30 uur en 17.00 uur en de opbrengst is voor de Stichting Behoud Dorpskerk.
Naast verkoop van adventskransen/ kerstversieringen zal er ook weer een verloting zijn, glūhwein, koffie, thee, limonade en muziek.
Wilt u ook iets maken of inbrengen, wij zijn daar bijzonder blij mee. Ideeën of suggesties nodig? Vraag het ons.
Vrijdagmiddag 8 december is de kerk open tussen 14.00 en 15.30 uur om spullen 🎄🎁🎄 te brengen voor de verkoop of verloting.
Lukt het niet omdat op die tijd te brengen laat het ons weten.
Hanny Brouwer en Mirjam Schot.

 

Gegevens

Datum:
9 december 2023
Tijd:
14:30 - 17:00
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial