Nieuwsbrieven

Ellecoms Belangs maakt vier keer per jaar voor het papieren dorpsblad ‘In Ellecom’. Deze wordt huis-aan-huis bezorgd bij leden en niet-leden.

Voor leden hebben we ook een digitale ledennieuwsbrief bij berichten die we snel en persoonlijk onder de aandacht willen brengen. 

Lees In Ellecom ook digitaal

2020
Special: Thuis In Ellecom Zomer 2020 Co-productie van Ellecoms Belang en Oranjevereniging Ellecom. Op te vragen via info@inellecom.nl
Dorpblad In Ellecom-Lente 2020

2019
Dorpsbled In Ellecom-Winter 2019
Dorpsblad In Ellecom-Herfst 2019
Dorpsblad In Ellecom-Zomer 2019
Dorpsblad In Ellecom maart 2019


Dit is het schema voor verspreiding van de nieuwsbrief, je doet er ons een plezier mee de kopij (rond de 150 woorden) op tijd aan te leveren en bij de tekst een mooie, geschikte foto mee te sturen.

Nummer Verspreiding Kopij inleveren voor
2020-01 VoorjaarEind maart10 maart 2020
2020-02 Zomer

Nieuwsberichten
Welke nieuwsberichten ontvangt u van ons:
Dorpsblad ‘In Ellecom’
Iedereen krijgt onze papieren nieuwsbrief in de brievenbus. Wilt u deze liever alleen op de website lezen, laat het ons dan even weten via info@inellecom.nl
– Digitale nieuwsbrief
De digitale nieuwsbrief sturen we alleen aan onze leden. Deze is voor tussentijdse berichten, die we snel en persoonlijk onder de aandacht brengen. We sturen de nieuwsmails via het mailadres dat wij daarvoor van u ontvangen hebben.
Wil lid en geen digitale nieuwsbrief ontvangen: mail naar info@inellecom.nl en we ze zetten u op de mailinglijst.
Nog geen lid en wel belangstelling voor de digitale nieuwsbrief? Neem dan even contact op met de Ton Rutten via penningmeester@inellecom.nl

Archief

2018
Nieuwsbrief december 2018
Nieuwsbrief september 2018  en inlegvel september

1982
Een nieuwsbrief uit 1982. We ontvingen deze van mevrouw Tol, de echtenote van de oud-voorzitter van Ellecoms Belang. We scanden ‘m voor u in. Een mooi document van 36 jaar geleden.
Nieuwsbrief 1982


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial