Nieuwsbrieven

Ellecoms Belangs zorgt vier keer per jaar voor papieren nieuwsbrief met dorpsinformatie. Deze wordt huis-aan-huis bezorgd.

Voor leden hebben we ook een digitale nieuwsbrief bij berichten die we snel en persoonlijk onder de aandacht willen brengen. 

Nieuwsberichten
Welke nieuwsberichten ontvangt u van ons:
Papieren nieuwsbrief
Iedereen krijgt onze papieren nieuwsbrief in de brievenbus. Wilt u deze liever alleen op de website lezen, laat het ons dan even weten via info@inellecom.nl
– Digitale nieuwsbrief
De digitale nieuwsbrief sturen we alleen aan onze leden. Deze is voor tussentijdse berichten, die we snel en persoonlijk onder de aandacht brengen. We sturen de nieuwsmails via het mailadres dat wij daarvoor van u ontvangen hebben.
Wil lid en geen digitale nieuwsbrief ontvangen: mail naar info@inellecom.nl en we ze zetten u op de mailinglijst.
Nog geen lid en wel belangstelling voor de digitale nieuwsbrief? Neem dan even contact op met de Ton Rutten via penningmeester@inellecom.nl

2019
Dorpsblad In Ellecom-Herfst 2019
Dorpsblad In Ellecom-Zomer 2019
Dorpsblad In Ellecom maart 2019

2018
Nieuwsbrief december 2018
Nieuwsbrief september 2018  en inlegvel september

1982
Een nieuwsbrief uit 1982. We ontvingen deze van mevrouw Tol, de echtenote van de oud-voorzitter van Ellecoms Belang. We scanden ‘m voor u in. Een mooi document van 36 jaar geleden.
Nieuwsbrief 1982


Dit is het schema voor verspreiding van de nieuwsbrief, u doet er ons een plezier mee uw kopij op tijd aan te leveren en bij de tekst een mooie, geschikte foto mee te sturen.

Nummer Verspreiding Kopij inleveren voor
2019-3 Herfst 3e week september 21 augustus
2019-4 Winter 4e week november 30 oktober
2020-1 Voorjaar
2020 Zomer
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial