Lid worden, waarom?

Hoe meer leden we hebben, hoe meer zeggingskracht we hebben bij het behartigen van algemene belangen. Dat geldt voor belangen waarvoor we in contact zijn met gemeente en provincie en met andere partijen zoals de landgoederen en het geldt voor initiatieven waar we onderdeel van zijn , zoals Trace1+.

Ellecoms Belang heeft een dorpsrol door evenementen (mede) te organiseren en geeft bijvoorbeeld een bijdrage aan het Sinterklaasfeest, de Palmpasenoptocht, de nieuwe toiletten etc. 

Lid worden van Ellecoms Belang? We maken het je makkelijk!

Klik op de knop of scan de QR-code stuur een mail om lid te worden.

Iedereen lid?! Voor maar € 7,50 per jaar ben je al lid.
Ons streven is dat iedere Ellecommer, in ieder geval zoveel mogelijk Ellecommers persoonlijk lid zijn van Ellecoms Belang. Zo kunnen we doen wat er gedaan moet worden: een platform zijn voor Ellecomse activiteiten en een spreekbuis voor externe zaken. Bij vragen over je lidmaatschap neem contact op met Marissa Janssen, onze penningmeester.

Je bijdrage
We vragen je – tenzij je hebt aangegeven dat de contributie automatisch geïncasseerd kan worden – om het bedrag voor 2024 over te maken op bankrekening van Ellecoms Belang: NL98 INGB 0003 7961 94.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial