Lid worden

Nog geen lid van Ellecoms Belang? Of weet u niet of u nog lid bent.
Klik op de knop en stuur ‘n mail. We regelen het graag voor u.

Eerst wat meer weteng
Wil u eerst wat meer weten van Ellecoms Belang? Op de pagina activiteiten EB leest u waar we voor het dorp allemaal mee bezig zijn. Nog meer weten, neem dan contact op met het bestuur of met uw straatambassadeur. Ze vertellen u er graag over.

Iedereen lid!
Ons streven is dat iedere Ellecommer lid is van Ellecoms Belang. Of lid wordt. Zo kunnen we doen wat er gedaan moet worden. Een platform zijn voor Ellecomse zaken en een spreekbuis voor extern. Mogelijk denkt u dat u lid bent, maar is uw lidmaatschap verlopen. Neem even contact op met Marissa Janssen, onze penningmeester, om dat na te vragen.
Mail naar penningmeester@inellecom.nl

Voor maar E 7,50 per jaar bent u al lid!

Lid worden

Stuur naar penningmeester Marissa Janssen, penningmeester.
Postadres: Kastanjelaan 34, 6995 AN Ellecom
E-mail: penningmeester@inellecom.nl

Uw bijdrage
Het contributiebedrag is € 7,50 per jaar/per persoon van 18 jaar en ouder. We vragen u – tenzij u heeft aangegeven dat de  contributie geïncasseerd kan worden – om het contributiebedrag voor 2021 over te maken op bankrekening van Ellecoms Belang: NL98 INGB 0003 7961 94.

Dank!

Doorstart
De belangvereniging Ellecoms Belang heeft in het jaar 2018 een doorstart gemaakt. Een nieuw bestuur, nieuwe uitgangspunten een nieuwe werkwijze. Zoals een nauwe samenwerking met straatambassadeurs en de werkgroepen. Om onze rol als belangenbehartiger goed in te kunnen vullen hebben we u als lid nodig.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial