Werkgroep Culturele Commissie Ellecom

Culturele initiatieven, nieuwe naam: Culturele Commissie Ellecom
Het gezellige dorpsplein met de open muziektent vormt het centrale punt van ons dorp. Het is dé plek waar we samenkomen, bijpraten en genieten van optredens en activiteiten.

We hebben de voormalige Culturele Evenementen Ellecom nieuw leven ingeblazen en een andere, passende naam gegeven: Culturele Commissie Ellecom (CCE) 

De opdracht die de CCE zichzelf heeft toebedacht is continuïteit, veelzijdigheid en afstemming in kleinschalige evenementen. Wat doen we allemaal? Wij faciliteren en organiseren een gevarieerd aanbod aan evenementen en activiteiten in en rondom de muziektent en het dorpsplein. We boren creativiteit, muzikaliteit, sportiviteit aan bij Ellecommers en ook culinair zien wij mogelijkheden. 

Ons dorpsplein kan gebruikt gaan worden voor films, lezingen, muzikale optredens, toneelvoorstellingen of tentoonstellingen. Zo krijgt het idee om samen wijn te maken van Ellecomse druiven steeds meer vorm; de wijnmakers starten op het plein met het persen van de verzamelde druiven uit het dorp, op de achtergrond klinken Franse chansons en struinen dorpsgenoten langs lokale kunst en genieten zij van zelfgemaakte hapjes en drankjes. Zieje het al voor je!?

Andere ideeën gaan over een drive-in bioscoop, stille disco, een Ellecomse sportdag met aandacht voor een gezonde leefstijl en een participatie middag . Alles kan en mag, mits het voldoet aan de wet- en regelgeving en past in ons dorpse karakter. Heb je ideeën of een concreet plan, voor een eenmalig of terugkerend evenement? We helpen je graag!

Wij coördineren, zorgen voor afstemming en hebben kennis over en ervaring met de aanvraag van noodzakelijke vergunningen. De CCE is een werkgroep van Ellecoms Belang waarin natuurlijk ook de Oranjevereniging en Excelsior zijn vertegenwoordigd. 

Ellecoms Belang ondersteunt bij het regelen van verzekeringen en aanverwante zaken

Heb je ideeën of plannen, wil je meehelpen met één of meerdere evenementen? Laat het ons weten, persoonlijk of via ons mailadres: info@inellecom.nl. Ellecoms Belang stuurt je bericht door naar de CCE.

Hartelijke groeten, de CCE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial