Bedrijven

Ellecom is een ondernemend dorp
In Ellecom zijn veel inwoners met een eigen bedrijf. We komen ze tegen in allerlei branches: natuur, administratief, juridisch, gezondheidszorg,  cultureel, horeca, enzovoort. Veel bedrijven dragen ons een warm hart toe en wij hen ook. Daarom geven op deze site ruimte aan onze lokale bedrijven.


Ilse Liet | Marketing en evenementen
Hoe kan ik je helpen je doelgroep te bereiken
>Website


Fysiotherapie Ruesink
Uw lichaam verdient de beste behandeling. Fysiotherapie Ruesink ondersteunt u om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden.
>Website


iSeleQt
– gelooft dat mensen hun talenten willen gebruiken, zodat gewerkt wordt aan duurzame inzetbaarheid
– zet instrumenten in, coacht en adviseert zodat de mens het best tot z’n recht komt door zijn talenten optimaal te benutten
– geeft daarmee Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) nog meer betekenis
– de Talent- en Match Scan zijn wetenschappelijk onderbouwd en maken gebruik van de inzichten van de gerespecteerde psychologen Jung en Adler

Hugo Wijtmans hugowijtmans@iSeleQt.com 06-18514669
>Website


De Beimerhof
Tuin-, grond- en straatwerk
Maarten Bles 06-13624634
>Website


Solarinq  – Nieuw in Ellecom
Onafhankelijke services voor zonneprojecten op bedrijfspanden.
Henk Hakken 06-20600136
>Website


Aan de stamtafel
Begeleiding bij zingevingsvragen en ethische dilemma’s
Susanna Kamminga 06-83702114
>Website


Arbo Advies Onos
Advies over beroepsmatige blootstelling aan gevaarlijke stoffen.
Tamara Onos 06-54656757
>Website


Bij Spreeuw Hypotheken & Verzekeringen, kunt u terecht voor advies en bemiddeling op het gebied van financiële producten.
>Website


Edmond Verhelst
Erkend Hypothecair Planner
Gecertificeerd aankoopbegeleider
Bernhaldelaan 28
6955 BR Ellecom
M 06-53951999


Denkkracht.nl beoogt mensen tot nieuwe inzichten te brengen door middel van filosofische gesprekken. Daarnaast organiseer ik publieke filosofische activiteiten, zoals de filosofische café’s in Dieren en Doesburg, en diverse cursussen.
>Website


Steunpunt communicatie helpt zzp’ers en andere zelfstandigen met de promotie van hun bedrijf. Dat kan variëren van het schrijven of redigeren van teksten voor een folder, en het produceren van webvideo’s, tot het ontwikkelen van een complete website. 
>WebsiteInformatie voor bedrijven
We streven ernaar om een zo compleet mogelijke overzicht te maken van alle Ellecomse bedrijven. We bieden u een gratis plaats voor uw onderneming op deze pagina. Voor slechts E 50,– krijgt u er voor heel 2019 een slider-advertentie bij op de homepage. U vergroot zo uw zichtbaarheid én u helpt ons ermee. Neem hierover contact op met penningmeester@inellecom.nl